Stofferen en leerbewerking

Wij zijn een klein familiebedrijf wat zich bezig houdt met stofferen van kleine en middelgrote projecten voor interieurbouwers. Denk hierbij aan de op maat gemaakte banken die u tegenkomt in de horeca. Deze bekleden wij met leer skai of meubelstof.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een prachtige handgemaakte dressuurlijn voor uw hond. Het klinkt misschien wat vreemd, maar als mensen aan ons vragen hoe lang een leren riem van ons meegaat, dan krijgt men het antwoord langer dan de hond. Op de holniet verbindingen geven wij dan ook een levenslange garantie. Als de verbinding toch stuk gaat dan kunt u met de riem langskomen en zetten wij er een nieuwe holniet in. Bij normaal gebruik zal de holniet echter nooit losgaan. en dat is wel zo veilig voor u en de hond. In de winkel betaald u ongeveer 40 euro voor een dressuurlijn van rond de 2 meter. deze prijs hanteren wij ook, maar het verschil zit in de kwaliteit van het leer de musketonhaken, en bovendien gebruiken wij uitsluitend o en d ringen die gelast zijn. Ook kleeft er bij ons geen bloed van kinderarbeid aan de producten die wij maken. Dit kunnen wij voor deze prijs aanbieden omdat er geen tussenhandel in zit. U krijgt dus een betere kwaliteit voor dezelfde prijs. voor een paar euro extra kunnen wij ook de naam van uw hond in de riem stansen, of wat andere versieringen

Halsbanden maken wij ook maar uitsluitend op bestelling en geheel op maat. Een grote voorraad waarvan de helft toch niet wordt verkocht hoeven wij dan ook niet door te berekenen aan de klant. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Onderstaande kussens hebben wij bekleed en van polyesterschuim voorzien voor een interieur bouwbedrijf, deze worden later op frame gemonteerd.

Wij herbekleden ook bestaande banken.

 

 

de9164ee447fdeeffcf00b337844de36

De aangeleverde houten bekisting

b58739b05575923424b8c52e577a3868

Het uiteindelijke resultaat

8cc549a7c6aa9bdc1823dccb86fd63dc

Met patronen worden de stukken leer uitgesneden. dit doen wij altijd zo efficiënt mogelijk.

1e2f18a0593802c24ce5533f94d9f395

Ieder kussen moet perfect passen.

#Leer #Hoorn #Zwaag #stofferen #leer.time2tone.nl