Leren schorten grill masters

Op dit moment zijn de leren schorten razend populair. Het programma Grill masters is hier onder andere verantwoordelijk voor. DE schorten worden echt overal aangeboden voor prijzen tussen de € 80.00 en ruim € 250.00 (Ja tot wel € 250.00 omdat een bekende modeontwerper zijn naam er aan heeft verbonden). Bij ons kosten de schorten € 95.00 inclusief btw. we hebben er altijd wel een paar op voorraad, maar meestal maken wij ze op bestelling, omdat iedereen het net even anders wil. En dat is natuurlijk onze kracht, wij maken wat u mooi vind. ook is er veel verschil in kwaliteit van het leer en de afwerking. Regelmatig repareren wij schorten die slecht verniet zijn, of met een huishoudmachine in elkaar zijn genaaid. Onze schorten worden met een Serafill 20 draad gestikt op een industrienaaimachine. Deze machine en dit garen wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor het naaien van paarden tuigage. Voor de bevestiging van de nieten, en de drukknopen worden professionele spindel machines gebruikt wat garant staat voor een degelijke constructie.

bij aflevering zijn de schorten behandeld met Fiebing’s leather sheen. dit geeft een mooie glans aan het leer, en maakt het materiaal enigszins vuil afstotend. Het is wel zo dat er netjes met het schort omgegaan moet worden. achter een grote bakplaat staan met veel gespetter zorgt voor vlekken in het leer. Dit gebeurd bij ieder leren schort, waar het ook vandaan komt, en welke mooie verkooppraatjes er ook worden verteld. Leer is een natuurproduct.

Hieronder wat voorbeelden, en zoals gezegd maken wij ze ook op bestelling in een door u gekozen kleur, of met net even dat andere zakje of handdoek strip er op.

voor interesse mail naar info@time2tone.nl

bruin (1) bruin (2) bruin 6.1 bruin 6.2 bruin 8.1 bruin 8.2

#Leer #Hoorn #Zwaag #stofferen #leer.time2tone.nl