Dit Bedrijf is helaas opgeheven

Welkom op de website van meubelstoffeerderij Rene van Lint

Voor het grootste gedeelte stoffeer en herstoffeer ik voor de horeca, en bedrijfsmatige projecten. Maar u kunt bij mij ook terecht voor het (her)stofferen van boot, caravan of tuinkussens. Ook bouw ik reksingelzittingen in in bestaande tuin of horeca banken voor extra comfort. Heeft u een cafe of restaurant dan kan ik ook op maat gemaakte banken voor u bouwen. U kunt bij mij terecht voor schuimrubber, meubelstof van hoge kwaliteit, en skai. Ook werk ik op locatie, hierdoor heeft u minimaal zitplaats en omzetverlies. als u meer informatie wilt kunt u bellen, mailen of kom gewoon eens langs om te kijken wat de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bewijs dat u een persoon bent. *