Dit Bedrijf is helaas opgeheven

Uitgelicht

Welkom op de website van meubelstoffeerderij Rene van Lint

Voor het grootste gedeelte stoffeer en herstoffeer ik voor de horeca, en bedrijfsmatige projecten. Maar u kunt bij mij ook terecht voor het (her)stofferen van boot, caravan of tuinkussens. Ook bouw ik reksingelzittingen in in bestaande tuin of horeca banken voor extra comfort. Heeft u een cafe of restaurant dan kan ik ook op maat gemaakte banken voor u bouwen. U kunt bij mij terecht voor schuimrubber, meubelstof van hoge kwaliteit, en skai. Ook werk ik op locatie, hierdoor heeft u minimaal zitplaats en omzetverlies. als u meer informatie wilt kunt u bellen, mailen of kom gewoon eens langs om te kijken wat de

Stoffeerder Hoorn Hondenmand

Op maat gemaakte hondenbank.

op maat gebouwd in Hoorn in onze eigen stoffeerderij.
de hondenbank is opgebouwd uit en frame met gevlochten  elastische singels van hoge kwaliteit. afgewerkt met een laag polyether en dracon. de stof of het kunstleer kunt u uitzoeken uit de staalboeken. afgewerkt met pootjes, of als extra optie met bok of zwenkwielen. dit is een stevige bank die een zeer goede ondersteuning biedt voor uw hond. Voor honden met gewrichtsproblemen is dit een zeer goede aanschaf.

een bank van 100 x 70 cm kost €149.00 groter of kleiner is geen enkel probleem, wij maken deze banken op maat. de prijs voor andere maten en opties gaat in overleg.

ook kan er een gecapitonneerd bord aan de achter of zijkanten gemaakt worden. Het voordeel van een achterbord is dat de muur waar de bank staat schoon blijft.

ALLE AFWIJKENDE MATEN EN VORMEN ZIJN MOGELIJK.

voor info bel 0229-725628 of mail naar info@time2tone.nl

c6fc140fe81d9dba98cdd5fdd4e8a018 b4ee0c4d7477eb16d7ba15629983627c